23948sdkhjf

Udviklingen af Vojens og Gram på dagsordenen

Store og små indsatser og mål får nu særlig fokus i Vojens og Gram.
På borgermøder i forbindelse med Kommuneplan 2013 blev byrådet opfordret af aktive borgere og foreninger i Vojens og Gram til at se nærmere på de to centerbyers udfordringer og udviklingsmuligheder.

Borgermøderne var lagt i hænderne på lokale ildsjæle, og nu hvor kommuneplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort sætter Haderslev Kommune fokus på virkeliggørelsen af de mange store og små indsatser og mål, som kommuneplanen indeholder. Og her sættes der altså nu særlig fokus på udviklingen i centerbyerne Vojens og Gram.

- For mig er borgernes aktive deltagelse i planlægnings- og udviklingsinitiativer i de to byer den bedste garanti for at der arbejdes i enighed og med fælles mål. Det gælder både på den lange bane og i forbindelse med nødvendige her-og-nu opgaver’ siger borgmester H. P. Geil.

Konkret har byrådet besluttet, at der skal nedsættes to såkaldte § 17, stk.4-udvalg – ét for Vojens og ét for Gram. Disse udvalg bliver hver bemandet med op til 7 deltagere, som er engagerede i udviklingen af henholdsvis Vojens og Gram, og herudover har byrådet udpeget 3 byrådsmedlemmer som deltagere i det kommende arbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141