23948sdkhjf

Badet får sin helt egen dag

Badforretninger over hele landet er gået sammen om at etablere Badets Dag, et nyt tiltag fra leverandører og forhandlere inden for VVS og bademiljø, som skal promovere bæredygtighed og velvære i forbindelse med badeværelser.
Badets Dag er tænkt som en inspirationsdag, hvor der vil være åbent hus hos forhandlere med rådgivning og inspiration. Dagen afholdes lørdag den 8. marts i badbutikker landet over.

- I de seneste år har badeværelset stået lidt i skyggen af køkkenet, som har været danskernes foretrukne investering, når der skulle renoveres. Derfor vil vi slå et slag for badet på Badets Dag. Et nyt bad repræsenterer mange muligheder. Ikke kun for velvære og luksus, men også for bæredygtighed, miljøhensyn og fornuftig økonomi. Og der vil selvfølgelig også være en masse gode tilbud på selve dagen, fortæller Jesper Hansen, koordinator på Badets Dag.

Miljøcertificering af badeværelser
Badets Dag er grundlæggende en informationsdag med rådgivning om det nyeste inden for badeværelser. Nogle af verdens førende producenter støtter op om dagen, så der vil være nyheder fra b.a. Vola, Pressalit, Oras, Dansani, Ifö, og Villeroy & Boch.

Reduceret vandforbrug og bæredygtighed har stort fokus på Badets Dag. Som noget nyt kommer der 1. marts nu en miljøcertificering på badeværelser, som giver dig sikkerhed for, at du får den mest miljøvenlige løsning.

- Badets Dag er en dag, hvor vi slår dørene op for alle, der har lyst til at blive inspirerede, få information og særlige tilbud på bad og tilbehør. Fokus er nyheder, rådgivning og bæredygtighed i forbindelse med nyt bad, siger Kira Staugaard fra Bedre Bad Søberg, som er en af de mange steder dagen markeres.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109