23948sdkhjf

God licitation for halplan i Hejnsvig

Licitationen for en ny hal i Hejnsvig viser, at prisforskellen på en stor og lille model er så beskeden, at man nu vil arbejde mod at realisere den store model.
En nedslidt børnehave og et stort ønske om en ny idrætshal er udgangspunktet for et byggeprojekt i Hejnsvig, hvor en ny hal og en ny børnehave bygges op omkring skolen i en multifunktionel helhedsløsning. Det fælles har fået navnet projekt Børne- og ungeuniverset Hejnsvig.

Der har netop været licitation på byggeriet af den nye børnehave og nye hal ved skolen i Hejnsvig. I licitationen var indarbejdet krav om at give bud på to forskellige haller. Dels en med banemål på 20 x 40 meter og med 20 x 38 meter. Og resultatet var opløftende nyheder for en stor model:

- I de tilbud, der er kommet ind, er forskellen så
Tidslinje for byggeriet:
Byggestart cirka den 1. april
Nedrivning af hallen i uge 16 (Påskeferien)
Børnehaven klar til brug cirka den 1. december
Hallen klar til brug cirka den 1. januar 2015
beskeden, at det der slet ikke kan være tvivl om, at der skal arbejdes mod en hel hal, siger Billunds borgmester Ib Kristensen i en pressemeddelelse ifølge JydskeVestkysten.

Der er i alt afsat 23 mio. kr. til det samlede byggeprojekt. De laveste bud skulle være indenfor en millioner af budgettet.

Pluskontoret arkitekter er totalrådgiver for byggeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079