23948sdkhjf

BAT foreslår totalinddækning af bygningsarbejdere

BAT foreslår at penge fra Forebyggelsesfond bruges til totalinddækning af bygningsarbejderne, der med inddækningen blandt andet vil opleve forbedret arbejdsmiljø og forebyggelse af nedslidning.
BAT opfordrer på vegne af byggefagforeningerne, at en del af de knap 3. mia. kr. fra Forebyggelsesfonden bruges til totalinddækning af bygningsarbejdere.

Det oplyser 3F – Fagligt Fælles Forbund.

Totalinddækningen vil sørge for, at bygningsarbejderne først og fremmest får et godt arbejdsmiljø, hvor der arbejdes forbyggende for nedslidning i byggeriet.

- Det vil i allerhøjeste grad forebygge bygningsarbejdernes nedslidning, hvis arbejdet kan foregå uden påvirkning fra fugt og kulde. Derfor er det oplagt at bruge nogle af fondens penge til at gøre totalinddækning langt mere almindeligt, siger Gunde Odgaard, kartellets daglige leder til 3F.

Totalinddækningen dækker blandt andet også over bygningsarbejdernes risiko for byggeledighed i vinterhalvåret og dermed sparede dagpengeudgifter, mindre risiko for flaskehalse, mindre sygefravær og fastholdelse af bygningsarbejder i branchen.

Læs mere om: BAT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109