23948sdkhjf

Fælles rejsegilde på 8.400 m² boligprojekt

Rejsegildet på boligkomplekset Christmas Møller Have i København blev både bygherrens hyldest til håndværkere og mødested for hovedparten af beboere i de 76 nye boliger.
Grunden med adressen Vermlandsgade 24 - i den nordlige del af Sundby på Amager - rummede i mange år en bilforhandler. Men fra slutningen af 2014 kan 76 familier flytte ind i deres drømmeboliger i den nyopførte Christmas Møllers Have, der for kort tid siden havde rejsegilde.

Den festlige dag benyttede de nye ejere til at kigge på byggeriet samt tale med håndværkere, arkitekt, ingeniør og de kommende naboer.

Læs mere: Østjyder bygger boliger i København

Bag det 8.400 m² store boligprojekt står aarhusianske Bricks i samarbejde med Casa og Arkitema.

Tæt ved arbejde og friluftsliv
Interessen for byggeriet i Vermlandsgade har været stor ikke mindst på grund af den centrale placering i hovedstaden med gåafstand til Christiansborg, centraladministrationen, Københavns Universitet og flere større virksomheders hovedsæder samt den centrale del af Københavns og Christianshavns forretnings- og forlystelsesliv.

Byggeriet går planmæssigt, så Christmas Møllers Have er nu nået op i de planlagte syv etager, hvor den øverste er fem penthouselejligheder. Ejendommens i alt 76 lejligheder er af 13 typer, der er mellem 79 og 200 m2. Fælles for dem er, at de alle har en enkelt terrasse eller altan, mens de fleste har to altaner. Det betyder lyse lejligheder med indfaldende lys i stuerne fra to sider.

Læs mere: Første spadestik til 8.400 m² i København

Byggeriet opføres i kulbrændte teglsten, der harmonerer med bydelens øvrige ejendomme. Så tegnestuen Arkitema har tænkt på både beboerne og naboerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156