23948sdkhjf

Lokal entreprenør vinder stor entreprise i Skive

Bodilsen Totalbyg er tildelt murerentreprisen på et stort renoveringsprojekt, hvor antallet af boliger over de kommende fire år reduceres fra 258 til 201.
I sidste uge vandt Bodilsen Totalbyg murerentreprisen på det såkaldte Bomiva-projekt i Skive, og direktør Morten Stampe glæder sig over, at Glyngøre-virksomheden på den måde er med til at sikre arbejde til de lokale håndværkere.

- Vi vandt udelukkende opgaven på pris og er rigtig glade for at opgaven lander i Glyngøre. Det er ikke ret tit, at der udbydes så stor en opgave i området, og så er det jo dejligt, at arbejdet bliver på lokale hænder, fortæller han.

- Vi har før håndteret renoveringsopgaver i den størrelsesorden og derfor har vi både erfaringen og det materiel, som der skal til, fortsætter Morten Stampe.

Skaber nye arbejdspladser
Bodilsen Totalbyg skal bidrage til den gennemgribende renovering af i alt 258 boliger fordelt på flere blokke og rækkehuse på Vestervænget i Skive.

Murerentreprisen omfatter udover murerarbejde, også jord-, kloak-, stål-, betonarbejde. Opgaven strækker sig over fire år og påbegyndes allerede i april måned.

Morten Stampe forventer, at det bliver nødvendigt at hyre nye medarbejdere og underentreprenører til opgaven, som både omfatter delvis nedrivning, genopbygning og renovering.

Når projektet er færdigt i 2018 vil der stå 201 nyrenoverede boliger mod i dag 258. Den samlede projektværdi udgør 233 mio. kr. Arbejdet er fordelt på otte entrepriser. De øvrige syv er tildelt følgende firmaer: TBS A/S (tømrer), Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S (maler), Mogensen VVS Comfort A/S (VVS), Steen K. Pedersen A/S (el), Bravida (elevator), Kaj Bech A/S (gartner) og Biga Interiør (inventar).

Bodilsen Totalbyg er etableret i 1973 og beskæftiger i dag 70 ansatte fordelt på hovedkontoret i Glyngøre og en afdeling Hanstholm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112