23948sdkhjf

Lauritz Knudsen danske status truet

Sikkerhedsstyrelsen vil fra 2008 åbne op for den fransk/belgiske standard for stikkontakter. Det vil give danske elmaterielvirksomhed Lauritz Knudsen, der har monopollignende status på det danske marked, hård konkurrence.
Lauritz Knudsen forventes at få hård konkurrence, når Sikkerhedsstyrelsen i 2008 åbner landets døre op for verdens største producent af afbrydermateriel, franske Legrand. Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

Ifølge avisen vil den udenlandske konkurrence tage ca. 20 % af Lauritz Knudsens stikkontakt-salg. Og det er kun starten. Åbnes dørene for Legrand, åbnes også dørene for andre konkurrenter.

- Når man lukker op for en anden standard, åbner man for et meget større marked, der gør det lettere for andre at komme ind. Jeg vil tro, at andre vil tage 20 pct. af markedet i løbet af et par år, siger Lars Haslund Neerskov, indehaver af Vanpee & Westerberg, der importerer elmateriel og er den danske repræsentant for Legrand til avisen.

Med den øgede konkurrence på elmarteriel-markedet i Danmark kan forbrugerne forvente, at prisen på stikkontakter med jordforbindelse m.fl. vil blive presset ned.

Ifølge avisen ruster Lauritz Knudsen sig til den øgede konkurrence – de tror på, at forbrugerne stadig vil vælge dem, da de mener, at have de pæneste produkter i forhold til de udenlandske produkter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094