23948sdkhjf

Anlægsfirma satser på ny kloakafdeling

Trehøje Anlæg lægger sine stigende mængder kloakentrepriser i en selvstændig afdeling af virksomheden. Poul Buhl er ansat som daglig leder af afdelingen.
Nye lovkrav betyder mere arbejde hos kloakmestrene landet over. Det har fået Trehøje Anlæg i Vildbjerg til at satse på et nyt selvstændigt ben i virksomheden: En kloakafdeling.

- Antallet af kloakentrepriser er stigende. Og vi mener, at området vil vækste yderligere. Derfor øger vi fokus på det og har ansat Poul Buhl som daglig leder af afdelingen, siger Kjeld Risom, der som uddannet kloakmester tidligere selv har stået for kloakarbejdet.

Poul Buhl har en fortid fra blandt andet de lokale virksomheder JCN Bolig og Gustav H. Christensen, men specialiserede sig fagligt i forhold til kloakentrepriser allerede i 1983 hos Chr. Brinck & Søn.

Erfaring med beplantede filteranlæg
Hos Trehøje Anlæg blev kloakopgaver et voksende område, da firmaet begyndte at udføre ejendomsservice blandt andet for boligselskaber. I takt med at antallet af boliger, virksomheden varetager, vokser, desto mere kloakarbejde er det kommet til.

- Men i de kommende år, vil der komme endnu mere. Blandt andet på grund af lovgivningen omkring separeret spildevand og krav om bundfældningstanke ved husstande i det åbne land, siger Kjeld Risom.

Trehøje Anlæg har også erfaring med blandt andet beplantede filteranlæg til landbruget. Et lukket system med sand, grus og planter, der renser vandet 99,9 %, inden det bliver lukket tilbage i naturen – og som således overgår lovkravene.

Men også for den almindelige husejer, har Trehøje Anlæg kompetencer og specialudstyr, som kan gøre en besværlig kloakopgave nemmere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187