23948sdkhjf

Psykiatribyggeri indvies i Esbjerg

I dag fejres åbningen af Lokalpsykiatrien Esbjergs nye, 3.500 m² store bygning i centrum af Esbjerg.
Ved dagens indvielse af Lokalpsykiatri Esbjergs nye hus vil der være taler ved repræsentanter fra Region Syddanmark, arkitektfirmaet Hallen & Nordby samt pårørendeforeningen Bedre Psykiatri. Der er rundvisning, mad og musik samt rundvisning m.m.

Lokalpsykiatri Esbjerg ligger på Østergade 12 i Esbjerg. Huset er fremover døren ind til en samlet ambulant psykiatrisk behandling for borgere i Esbjerg og Fanø Kommune. Østergade 12 huser også en specialteamfunktion og en forskningsenhed, og placeringen i samme hus øger muligheden for fælles forskningsprojekter og at forskning og ambulant klinisk arbejde kan inspirere hinanden.

Huset er opført af byggeaktieselskabet Esbjerg, og Region Syddanmark lejer sig ind. Der er tale om en 2. etape af en større erhvervsbebyggelse. Første etape, Børsen, er beliggende på hjørnet af Skolegade og Østergade. Navnet Børsen stammer fra et gammelt forlystelsesetablissement, som oprindelig lå på stedet. Det har taget knap to år at opføre den cirka 3.500 m² store bygning.

I dag er der lokalpsykiatrier i bl.a. Svendborg, Tønder, Brørup, Fredericia og Middelfart og Aabenraa. Flere lokalpsykiatrier er undervejs. Det er målet, at der er lokalpsykiatrier jævnt fordelt i Region Syddanmark inden udgangen af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093