23948sdkhjf

Frugtbart samarbejde mellem byggebranchen og kommunen

Tæt kontakt og dialog mellem Dansk Byggeri og Holstebro Kommune er med til at skabe et godt klima for lokale virksomheder.
Repræsentanter fra hhv. Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland og Holstebro Kommune har netop været samlet til opfølgningsmøde. Begge parter lægger stor vægt på den tætte kontakt, som er med til at skabe gode forhold for de lokale virksomheder i byggebranchen.

- Vi er yderst tilfredse med den gode dialog og samarbejdet og med den direkte kontakt, som kommunen har til de lokale virksomheder. Det betyder meget, at de ved, hvad kommunen har af planer, projekter og initiativer, siger chefkonsulent Steen Høygaard fra Dansk Byggeri.

Han deltog i mødet på Holstebro Rådhus sammen med formanden for Holstebro Murermesterforening, Jan Bodilsen og formanden for Holstebro Tømrermesterforening, Valdemar Vejbæk.

Bedst til udbud af vej- og parkopgaver
På mødet informerede borgmester H.C. Østerby og kommunaldirektør Lars Møller bl.a. om kommende kommunale projekter med byggeri og vedligeholdelse samt om de initiativer, som kommunen løbende tager for at gøre det så nemt som muligt at drive virksomhed i Holstebro.

Begge parter ser frem til at fortsætte og udbygge de gode relationer mellem kommunen, de lokale virksomheder og Dansk Byggeri.

I øvrigt konstaterede Dansk Byggeri i 2013, at Holstebro er den kommune i Danmark, som er bedst til at sende vej- og parkopgaver i udbud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109