23948sdkhjf

Projektkonkurrence om Aabenraa Multiarena

Idrætsfaciliteterne i Aabenraa skal udvides og opgraderes. Til formålet har Aabenraa Kommune udskrevet en projektkonkurrence.
Aabenraa Kommune ønsker at udvide kapaciteten af sine idrætsfaciliteter ved det eksisterende Aabenraa Svømme- og Idrætscenter. For at skabe grundlag for projektet udskrives en projektkonkurrence.

Visionen for fremtidens idrætscenter er udviklet gennem et brugerinddragelsesforløb som har vist ønsket om at skabe et center, der fungere som samlingspunkt i byen og hvor der er liv og begejstring for idræt og bevægelse på alle niveauer. Udvidelsen af idrætscentret skal også sætte fokus på hverdagens brugere ved at gøre centret til et sted, der ikke kun danner rammen for idrætsbegivenheder, men også danner rammen for livet udover den skemalagte idrætsudøvelse.

Udvidelsen omfatter dels en stor opvisningshal, indrettet som en fleksibel dobbelthal med tilskuertribuner og mulighed for TV-transmission, og dels en masterplan for området omkring, og for hvordan centeret i fremtiden kan udbygges med flere faciliteter og derved indgå i fysisk sammenhæng med det eksisterende center. I projektet indgår der også en opgave om at tilpasse de fysiske rammer på den eksisterende bebyggelse til et nyt og tidssvarende center.

Den nye udvidelse skal benyttes af mange forskellige brugere, dog primært i forbindelse med undervisning af skoleelever og foreningsidræt, som spænder fra begynderniveau til eliteudøvelse.

Dobbelthallen forventes at kunne tages i brug i foråret 2016.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 28. februar 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078