23948sdkhjf

Friis & Moltke udvider ejerkredsen

Mikkel Bahr er indtrådt som partner hos Friis & Moltke. Det skal skærpe den samlede arkitektfaglige profil og samtidig styrke tegnestuens position inden for design- og indretningsopgaver.
- Jeg ser det som et privilegie at arbejde på en tegnestue med så fin en designportefølje og historie som Friis & Moltke. For os har det altid været værdifuldt at have en designafdeling, hvor nye designs som møbler eller lamper ofte bliver til i et konkret projekt med udspring i arkitekturen. Det er vigtigt for os, at der er en enkel balance imellem arkitekturen og designet. Det er her vores styrke og særkende ligger, siger Mikkel Bahr, partner og designchef.

Friis & Moltke har en lang og stærk designtradition med sig og betragter design- og indretnings-opgaverne som en markant og integreret del af den arktektoniske helhed.

Har allerede markeret sig stærkt
Mikkel Bahr har været associeret partner hos Friis & Moltke de seneste fem år og har i den periode formået at markere Friis & Moltke Design med udviklingen af en lang række nye designprodukter - alle med et selvstændigt og stærkt udtryk, der kendetegner hans arbejde.

Mikkel Bahr er uddannet på Arkitektskolen i Aarhus fra afdelingen for Industrielt Design i 2003. Som nyuddannet arkitekt og designer fik Mikkel ansættelse først ved schmidt hammer lassen architects, hvorefter han kom til Friis & Moltke Design. Siden har han styrket sine kompetencer med bl.a. ansættelser hos Design Nord og i Arkitemas designafdeling.

Styrker fokus og relationer på tværs
- Det er med stor glæde, vi byder velkommen til Mikkel i partnerkredsen. Med dette tiltag sikres den stærke relation på tværs af virksomheden - samtidig vil det styrke vores fokus på de mange gode eksterne samarbejdsrelationer, vi allerede har, Palle Hurwitz, partner, adm. direktør.

Friis & Moltkes samlede partnerkreds består herefter af: Palle Hurwitz, Niels Erik Thomsen, Martin Wienberg, Mikkel Wienberg, Mikkel Bahr og Mogens Husted Kristensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125