23948sdkhjf

Byggeopgaver for milliarder på nettet

Boligportaler på nettet har stor succes med at formidle byggeopgaver mellem private boligejere og håndværksvirksomheder. De tre portaler Andelsportal.dk, Ejerportal.dk og 3byggetilbud.dk, som drives af AB Gruppen, forventer at formidle arbejdsopgaver for over en kr. 1 mia. i 2006.
De fleste boligejere og – foreninger har rigtig svært ved at finde en håndværker til deres byggeopgave, og det er én af årsagerne til at flere og flere lægger deres arbejdsopgave i udbud hos boligportaler. Og der er flere fordele for forbrugeren.

- Når en bygherre lægger en opgave i udbud på Andelsportal.dk, Ejerportal.dk eller 3byggetilbud.dk, finder vi 2-3 håndværkere med ledig kapacitet. De kontakter efterfølgende bygherren, som efterfølgende modtager 2-3 tilbud at vælge imellem, fortæller Martin Borgstrøm, der er direktør for AB Gruppen A/S.

Portalerne modtager mellem 70-100 byggeopgaver om dagen. Ifølge Martin Borgstrøm skyldes væksten, at folkene bag portalen tager direkte kontakt til bygherren og kun videreformidler opgaverne til 2-3 håndværkere, som inden har konfirmeret ledig kapacitet!

- Efterfølgende kontakter vi bygherren efter 8 og 40 dage og følger op på opgaven. Herved sikrer vi os, at bygherren får de tilbud, som vi har lovet og at arbejdsopgaven bliver udført efter aftale, forklarer Martin Borgstrøm.

Bygherre og leverandør er glade for systemet
Mette Søgren Gade, som er formand for en andelsboligforening i Brønshøj, skulle have udskiftet fuger og vinduer i foreningens ejendom, og lagde opgaven i udbud på Andelsportal.dk.

Formanden blev efterfølgende kontaktet af tre tilbudsgivere, som alle, efter et besøg hos foreningen, sendte tilbud på opgaven. Af de tre, valgte foreningen virksomheden Jeudan A/S, som har en afdeling, der udelukkende beskæftiger sig med renovering og istandsættelser af beboelsesejendomme.

- Systemet med at sætte arbejdsopgaven i udbud på Andelsportal.dk har fungeret optimalt. Det er en rigtig nemt, at finde leverandører til sin opgave på denne måde og samtidig meget betryggende, at portalen er uvildig, fortæller Mette Søgren Gade.

Jeudan A/S har været kunde på portalen i et år og ser klare fordele ved at sætte arbejdsopgaver i udbud på nettet.

- Vi har det forløbne år fået mange spændende opgaver i udbud via AB Gruppens portaler og ser systemet, som en alternativ adgang til opgaver, vi måske ikke ville få tilbudt, fortæller Michael Øvre fra Jeudan.

AB Gruppen A/S driver Andelsportal.dk, Ejerportal.dk og 3byggetilbud.dk, der bl.a. servicerer landets boligejere og - foreninger med gratis rådgivning, nyheder på boligmarkedet og arbejdsopgaver i udbud. De tre portalen har over 52.000 månedlige brugere (aug. 06) og forventer i 2006 at videreformidle arbejdsopgaver for mere end kr. 1. milliard.

Kilde: AB Gruppen A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094