23948sdkhjf

Genbrugspladser udvides i Varde og Oksbøl

Oksbøl og Varde genbrugspladser skal om og tilbygges samt udvikles til moderne anlæg. Prækvalifikation på hovedentreprise på opgaverne udbydes nu.
Oksbøl Genbrugsplads skal ombygges og udvides med nye containergrave, tilkørsler og planlager. Endvidere ændres eksisterende lagerbygning til modtagelse af farligt affald og elektronik, og der tilbygges en mandskabsbygning. Omfanget udgør ca. 200 m² om- og nybygning og ca. 2.700 m² belægninger mm.

Varde Genbrugsplads skal ombygges og udvides med nye containergrave, tilkørsler og planlager. Ligeledes skal der opføres en lagerbygning til modtagelse af farligt affald og elektronik, en lagerbygning, og der tilbygges en mandskabs- og kontorbygning, samt opføres tilbygning for mødelokaler mm. Omfanget udgør ca. 1600 m² om- og nybygning og ca. 13.000 m² belægninger mm.

Projktet udbydes i hovedentreprise efter Tilbudsloven.

Når hovedentreprenøren er udpeget, vil Varde Forsyning via sin hjemmeside offentliggøre navne og adresser på disse, og underentreprenører opfordres til, såfremt de er interesseret i at give pris på en eller flere delarbejder, at kontakte hovedentreprenøre

Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 28. februar 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094