23948sdkhjf

Løft til 591 Amager-boliger

Altaner, vinduer og døre på 591 lejemål i bebyggelsen Tårnbyparken på Amager skal skiftes ud. Opgaverne udbydes i to storentrepriser.
Tårnbyparken, en almen boligafdeling under Boligorganisationen Tårnbyhuse, består af otte gårde a' fire blokke i to-tre etager, som opført i perioden fra 1954-57, samt Kilometerhuset i tre etager fra 1967, hvorpå der er opført tagboliger fra 2005.

På 591 lejemål i bebyggelsen skal nu udføres omfattende renoveringer i form at nye vinduer, døre og altaner samt genopretning af murværk i visse områder.

Byggesagen skal gennemføres med to storentrepriser, hvor hver storentreprise udføres af et leveranceteam, der i hovedsagen består af en fabrikant/leverandør og en særskilt montør, hvis ikke fabrikanten selv påtager sig montagearbejdet.

Den ene af de to storentrepriser gælder nedtagning og bortskaffelse af 591 tunge altaner, og levering og montage af 591 nye lette altaner. Dertil kommer diverse arbejder i relation til altanudskiftningerne og diverse koordineringsaktiviteter i forhold til anden storentreprenør på pladsen. Entreprisen har en anslået værdi af 45 mio. kr.

Storentreprisen for udskiftning af døre og vinduer gælder ligeledes 591 lejemål. Entreprisen omfatter også genopretning af cirka 3 750 m2 murværk (udkradsning og omfugning). Hertil kommer diverse arbejder i relation til vinduesudskiftningerne samt diverse koordineringsaktiviteter i forhold til anden storentreprenør på pladsen. Denne entreprisen har en anslået værdi af 30 mio. kr.

Fristen for at anmode om prækvalifikation på de to opgaver er den 27. marts 2014.

Læs mere om udbuddet af udskiftning af altaner her .

Og her mere om udbuddet på udskiftning af vinduer og døre m.v .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111