23948sdkhjf

Havneplan i Glyngøre skal justeres for blød fjordbund

Styregruppen bag planlægningen af Salling Aqua Parks anden etape skal i gang med at justere udbygningen af Glyngøre Havn.
Det viser sig, at der er længere end ventet, til at det kommende maritime servicecenter i Glyngøre får et et fast underlag, bygningens fundament kan stå på

- Vi har fået resultatet af de prøveboringer, der blev lavet i januar. De viser, at fjordbunden i området består af et sedimentlag på cirka 40 meter, før man når fast undergrund. Sådan som jeg har fået det oplyst, vil det indebære, at man skal ramme 30 meter lange pæle ned for at bære bygningen uden at risikere sætninger, siger tovholder på projektet, Arne Spicer Lindgren.

Det maritime servicecenter skal efter planen bruges både til formidling af Limfjordens natur, men også rumme servicefunktioner der kan understøtte aktiviteterne i dykkerparken, bådudlejning etc. Bygningen er tænkt ind som en del af den nye ydermole.

Havneplanen opererer med en udvidelse af lystbådehavnen i et nyt bassin med 70 pladser, og der reserveres særlige pladser til husbåde, der kan lejes ud som ferieboliger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219