23948sdkhjf

Nyt IT-værktøj skal hjælpe lokale håndværkere

Lokale virksomheder får bedre mulighed for at få del i kommunale opgaver i Tønder gennem en ny kommunal database.
Et nyt IT-værktøj skal hjælpe lokale håndværksvirksomheder med at blive kendt på rådhuset, så de har større chancer for at få del i kommunale anlægsopgaver i Tønder.

På kommunens hjemmeside er der oprettet adgang til en elektronisk database, hvor virksomhederne selv kan registrere sig samt holde deres oplysninger opdateret.

Det giver kommunen et mere præcist overblik over, hvilke håndværksvirksomheder der findes i kommunen, og hvilke opgaver de kan løse. Dermed kan kommunen også bedre tilgodese lokale håndværkere, når der for eksempel skal udføres byggeopgaver eller andre driftsopgaver inden for vejområdet og bygningsvedligeholdelse.

Invitation til mindre opgaver
- Større opgaver over 500.000 kroner er vi forpligtet til at sende i udbud, men når der er tale om mindre opgaver kan vi invitere lokale håndværkere til at give tilbud. Det forudsætter naturligvis, at vi ved, hvilke håndværksvirksomheder der findes i kommunen. Derfor har vi oprettet den nye database, siger fagkoordinator Palle Kudsk fra Tønder Kommune.

Han understreger, at databasen er et tilbud til virksomhederne – og i øvrigt et tilbud, som flere af virksomhederne selv har efterlyst.

Håndværkerdatabasen kan findes på Tønder Kommunes hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156