23948sdkhjf

COWI viser vækst over hele linjen

Vækst er nøgleordet i COWI’s første halvårsregnskab 2006. Rådgivningsfirmaet har præsteret en stigning i primær drift med 48 % til 86 mio. kr.
Den internationale rådgivningskoncern COWI A/S kommer ud af 1. halvår 2006 med et resultat af primær drift på 86 mio. kroner - en stigning på 48 pct. i forhold til sidste års resultat på 58 mio. kr.

Resultatet er skabt på baggrund af en omsætning på 1.411 mio. kr. - en stigning på 9 %.

Resultatet før skat er øget med 24 pct. fra 72 til 89 mio. kr., og periodens resultat er øget fra 62 til 63 mio. kr. Overskudgraden er steget fra 4,5 pct. til 6,1 pct.

Godt resultat
- Resultatet for 1. halvår 2006 er godt, udtaler Klaus H. Ostenfeld, koncernchef og CEO. Han tilføjer, at COWI i perioden har haft en stigende omsætning og indtjening i Danmark, Norge og på de fleste internationale markeder.

- Vi har en god ordrebeholdning, der ligger over niveauet på samme tid sidste år. Vi forventer en fortsat god efterspørgsel efter rådgivningsydelser på alle vores hovedmarkeder i den resterende del af 2006, udtaler han.

Vækst på alle markeder
I Danmark har der været en pæn vækst inden for områderne byggeri, miljø, anlæg, industri, olie og gas.

I Norge har rådgivnings-markedet generelt været præget af høj aktivitet. Internationalt er det især rådgivnings-markederne i Den Arabiske Golf og Central- og Østeuropa, der er vokset.

I Den Arabiske Golf er der en forøget efterspørgsel efter specialistrådgivning inden for vandbygning, integrerede bro- og vejprojekter, og projekter inden for olie og gas med tilhørende terminaler og pier.

COWI har haft en ekstraordinær vækst inden for lufthavne bl.a. med to lufthavns-byggerier i Oman.

For hele 2006 forventer COWI en vækst i omsætningen, en forbedret lønsomhed og en højere overskudsgrad. COWI skaber over 60 pct. af sin omsætning uden for Danmark.

Kilde: COWI A/S.

Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11