23948sdkhjf

Ny procedure for rammeudbud på vej i Svendborg

Der arbejdes på ændringer i måden, man anvender håndværkere, oplyser Center for Ejendomme og Teknisk Service, der står for hele den kommunale ejendom.
I forbindelse med etableringen af Center for Ejendomme og Teknisk Service i Svendborg Kommune er der sket en ændring i måden, man bruger hushåndværkere på. Nu vil det typisk være en distriktsleder fra Center for Ejendomme og Teknisk Service, der ringer efter en håndværker. Tidligere var det lederen på den enkelte institution. Det oplyser Center for Ejendomme og Teknisk Service i sit seneste nyhedsbrev.

Samtidig er man gået i gang med en proces omkring rammeudbud opdelt i servicepakker, som skal danne grundlag for, hvem der fremover vil blive rekvireret som håndværkere til kommunens ejendom. Processen skal blandt andet være med til at sikre, at både store og små leverandører bliver tilgodeset i forhold til opgaver.

Ombygning på vej i udbud
Svendborg International Maritime Academys (Simac) gamle bygning i Svendborg skal bygges om, så undervisningslokalerne på stedet fremover kan bruges som kontor for kommunens nye Ungekontakt.

Arbejdet har et anlægssum på 3,5 mio. kr. og skal stå færdigt i midten af juni. Opgaven er netop udbudt i fagentrepriser i begrænset licitation. Derudover bliver der foretaget indkøb til sikkerhed og el.

Hele udbuddet bliver som forsøg udbudt elektronisk.

Scanning af byggesager på plads
Endelig oplyser centret, at scanning af byggesagsarkivet er ved at være færdig. Der mangler enkelte finpudsninger, men arkivet ventes at blive åbnet for offentligheden den 25. februar.

I den anledning vil der blive holdt et fyraftensmøde tirsdag den 25. februar kl. 16.00 i Forskerparken Svendborg, Kullinggade 31E. På mødet vil der kort blive fortalt om det digitale arkiv og vist, hvordan I kan bruge det i praksis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094