23948sdkhjf

Fra trævinduer til alu-vinduer med et klik

Boligens trævinduer bliver hurtigt forvandlet til vedligeholdelsesfrie træ/alu-vinduer med et nyt system fra Jydsk Vindueskompagni. Nyheden bliver præsenteret den 21. til 24. september på boligmessen ”Boligdrømme for alle” i Messecenter Herning.
Én gang trævinduer altid trævinduer - sådan behøver det ikke længere at være. Der er nu godt nyt til de mange danskere, som drømmer om at erstatte boligens trævinduer med de moderne og vedligeholdelsesfrie træ/aluvinduer. Vel at mærke uden at skulle udskifte vinduerne.

Jydsk Vindueskompagni har nemlig som de eneste på markedet udviklet et eftermonteringssæt bestående af lakerede alu-lister, der nemt kan klipses på de eksisterende vinduer.

Fri for at skulle male
Når det gælder nybyggeri har interessen for at installere træ/alu-vinduer længe været stor. Det skyldes først og fremmest udsigten til at slippe for at bruge sommerferien med pensel og maling.

Eftermonteringssættet består af lakerede alu-lister og fås i 11 forskellige farver. Sættet er let at bruge og monteres blot uden på de eksisterende fyrretræsvinduer fra Jydsk Vindueskompagni. Men også ønsket om at give boligen et moderne og tidssvarende udtryk er et afgørende argument for at vælge de markante træ/alu-vinduer frem for materialer som plast, fyrretræ eller hårdttræ.

De pulverlakerede aluprofiler fås i hele 11 farver, hvilket giver rig mulighed for at finde lige præcis den farve, der matcher den aktuelle bolig.

Markant interesse for den nye løsning
Danskerne går mere end nogensinde før op i boligindretning, og hos Jydsk Vindueskompagni mærker man da også en markant interesse for den nye løsning.

- Mange danskere drømmer om at give deres trævinduer en ansigtsløftning, men vælger at lade være, fordi det kan være dyrt og tidskrævende. Til alle dem kan vi nu tilbyde den lette og smarte eftermonteringsløsning, siger produktionschef Bo Hermansen.

Eftermonteringsløsningen kræver dog, at de eksisterende trævinduer er Jydsk Vindueskompagnis klassiske fyrretræsvinduer.

Præsentation på boligmesse i Herning
Jydsk Vindueskompagni deltager på den nye boligmesse ”Boligdrømme for alle” fra den 21. til 24. september i Messecenter Herning. Det er Skandinaviens største boligmesse, hvor tusindvis af besøgende fra hele landet forventes at komme for at hente inspiration til blandt andet ombygning og renovering.

Nyheden med eftermonteringssættet gør det til et naturligt midtpunkt for Jydsk Vindueskompagnis stand i hal M, hvor Bo Hermansen vil demonstrere forvandlingen fra træ til træ/alu for messens mange besøgende.

Alle besøgende ved standen har i øvrigt mulighed for at deltage i en konkurrence om et rejsegavekort på 10.000 kroner.

Kilde: Jydsk Vindueskompagni.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096