23948sdkhjf

Rejsegilde i 22 meters højde

Hotel Hirtshals’ nye værelsestårn tager form.
Forleden holdt Hotel Hirtshals rejsegilde på det nye værelsestårn, der i løbet af årets første måneder er skudt op bag den gule kro. I alt cirka 22 meter, seks etager på hver 100 kvadratmeter, kommer til at give masser af plads og nye muligheder.

- Før lå her en stribe gamle, udslidte hotelværelser, som hverken havde luft eller lys, fortæller Per Jensen fra Hotel Hirtshals.

- Nu får alle værelser masser af begge dele.

Bag projektet står lokale kræfter. Blandt andre rådgivende ingeniør Ole Møgelmose, Tornby og Tegnestuen Emmersbæk. For tegningerne står arkitektfirmaet Finn Østergaard, Hjørring, der også har tegnet både Vendsyssel Sparekasses bygning i Jyllandsgade i Hirtshals, Hirtshals Transport Center og det nye rådhus i Hjørring. Værelsestårnet i Hirtshals forventes færdigt med indvielse den 15. juni 2014.

- Jeg kan godt se, at der forskel i det byggeri, vi har nu og det, vi er ved at skabe, men det nye værelsestårn passer fint sammen med kroens byggeri fra 1987. Samtidig er det mit håb, at værelsestårnet, selv om det kan syne af meget, vil være med til at skabe en stærkere fornemmelse af en reel bymidte i Hirtshals, fortæller Per Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094