23948sdkhjf

Lyngsøe Design præsenterer showrooms med carporte

Lyngsøe Design har gjort det lettere for husejerne at vælge den helt rigtige carport til huset.
Husejerne får nu en langt mere håndgribelig hjælp end de traditionelle brochurer og internetbilleder, når den helt rigtige carport til huset skal vælges.

Virksomheden Lyngsøe Design i Hadsten, der producerer carporte i stål, er nemlig flyttet til nye og større lokaler på Over Hadstenvej og har i den forbindelse skabt et helt nyt servicetiltag - nemlig et udstillings-koncept med carporte sammensat af et indendørs showroom og en udendørs udstilling.

I de nye omgivelser vil de besøgende kunne se og opleve et stort udvalg af de elegante carporte i stål fra Lyngsøe Design - både til en og to biler samt med og uden redskabsrum. De vil også kunne se og sam-menligne alle de forskellige materialer til beklædningen som eksempel-vis lærketræ, mahogni og eternit, og de vil kunne opleve og afprøve alle de tekniske finesser og detaljer.

På en tv-skærm vil der blive vist eksempler på færdige carporte, og så vil der naturligvis altid være en konsulent fra Lyngsøe Design til stede for at rådgive. Så alt i alt får de besøgende en helt ny og enestående god mulighed for at træffe det helt rigtige valg.

Lyngsøe Design Aps. beskæftiger i dag 10 medarbejdere. Virksom-heden har specialiseret sig i udvikling, produktion og markedsføring af stålcarporte og andre overdækninger til beskyttelse mod vejr og vind.

De nye faciliteter på Over Hadstenvej omfatter 1.800 kvadrameter under tag og har åbnet muligheden for at styrke virksomhedens kunde-service med de nye udstillingstiltag. Den elegante stålcarport fra Lyngsøe Design kan i øvrigt også ses og opleves på Byggecentrum i Middelfart.

Kilde: Lyngsøe Design.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078