23948sdkhjf

Entreprenør-konkurs bremser skolebyggeri

Konkurs i det fynske entreprenørfirma Hindsgaul betyder, at om- og tilbygningen på Nørre Alslev Skole på Falster bremses på et tidspunkt, hvor byggeriet var så godt som færdigt.
- Byggeriet er 90-95 procent færdigt, og vi har holdt første møde med kurator mandag. Vi forventer, at der går cirka 14 dage, inden vi kan fortsætte byggeriet, og denne gang bliver det så med kommunen som bygherre og lokale håndværkere til at udføre arbejdet, siger Søren Petersen, leder af Ejendomme og Projekt i Guldborgsund Kommune, til folketidende.dk.

Til avisen fortæller han desuden, at entreprenørfirmaet blev erklæret konkurs onsdag, og at håndværkerne forlod byggepladsen torsdag. Man er nu i dialog med håndværkere, der allerede var i gang på projektet.

Læs mere: Energirenovering gør skolebyggeri dyrere

Projektet på Nørre Alslev Skole omfatter opførelse af nye tilbygninger til skolen med et areal på cirka 2.000 m² og ombygning af eksisterende skole med et areal på ca. 1.720 m². Den samlede anlægssum er 35,4 mio. kr.

Der bliver dels indrettet nye klasselokaler, nye lokaler til forårs-SFO, nye samlingslokaler, nye faglokaler, nye personalefaciliteter, nye kontorer til administration og udenomsarealer med mere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11