23948sdkhjf

SLA ruster sig til norsk vækst

Med etablering af et kontor i Oslo tager den københavnske landskabstegnestue et markant skridt i bestræbelserne på at få flere norske projekter i ordrebogen.
SLA oplever i disse år en stor vækst i Norge, som allerede står for 20 procent af firmaets omsætning. For at bygge videre på den succes åbner tegnestuen nu en permanent afdeling i Oslo.

- Med den nye filial i Oslo tager vi et oplagt næste skridt for at knytte endnu stærkere bånd til vores norske kunder og samarbejdspartnere. Vi har i Norge oplevet en rivende udvikling og interesse for netop de kerneydelser, SLA tilbyder. Ved nu at være fysisk til stede i Oslo bliver vi en fuldt forankret medspiller i nordmændenes bevidsthed, når det gælder innovativ brug af natur i moderne og bæredygtige byer, siger Mette Skjold, administrerende direktør i SLA.

Med åbningen af kontoret i Oslo ønsker SLA især at styrke sin strategi i forhold til Norges private bygherrer. Tegnestuen har været aktiv i norsk byplanlægning og landskabsdesign, siden man i 2004 vandt konkurrencen om at designe uderummene i Bjørvika Havn i Oslo – et af Norges største byudviklingsprojekter. Siden da har SLA blandt andet stået for Brattøra Himmelspejl i Trondheim og har senest vundet konkurrencen om at designe landskabet for det nye LHL Privathospital i Gardermoen.
Læs mere om: SLA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234