23948sdkhjf

OUH udbyder ni entrepriser i Svendborg

Svendborg Sygehus skal omdannes til specialsygehus, og det omfattende projekt udbydes nu i fagentrepriser.
Tilbage i 2012 vedtog Region Syddanmark en generalplan, som blandt andet medfører en omdannelse af Svendborg Sygehus fra akut- til specialsygehus.

Projektet er nu så langt i processen, at regionen, i samarbejde med Rambøll, nu har sendt ni fagentrepriser i udbud. Der er her tale om entrepriserne råhus, tømrer/snedker, gulv, VVS, ventilation, el, maler, elevator og svagstrøm.

Byggeriet omfatter etablering af et cirka 800 m² stort atrium i den eksisterende lysgård. Det etableres i to niveauer med interne funktioner på den nedre etage og offentlige funktioner (venteområde, kiosk m.v.) på den øvre etage. Derudover gennemføres diverse ombygningsarbejder og rokader af eksisterende afdelingsfunktioner i den eksisterende bygningsmasse, der omfatter i omegnen af 20.000 m². Endelig skal der etableres en gangbro i 1. sals niveau over gaden samt ny udvendig elevator.

Region Syddanmark oplyser, at entreprisekontrakterne forventes at indeholde en social klausul med krav om, at en andel af de årsværk, der anvendes til at opfylde kontrakten, besættes med en eller flere praktikanter. De nærmere vilkår vil fremgå af udbudsmaterialet.

Fristen for at anmode om prækvalifikation er den 17. marts 2014. De ni entrepriser vil alle blive tildelt efter kriteriet laveste pris.

Find yderligere information under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109