23948sdkhjf

Entreprenørbranchen taber terræn

I byggebranchens opsvingsperiode i Danmark er entreprenørbranchen, den branche der tjener allerfærrest penge i byggesektoren. Bl.a. materialeproducenter og byggeingeniører tjener styrtende med penge i forhold til entreprenører.
Børsen Research har foretaget en undersøgelse af, hvordan fire forskellige brancher inden for byggesektoren klarer sig i opsvingsperioden.

Undersøgelsen viser, at entreprenørbranchen tjener forsvindende lidt i forhold til de tre øvrige brancher, som er materialeproducenter, projektudviklere og ingeniørbranchen. Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

Entreprenørbranchen kan slet ikke mål sig med den store fremgang og høje indtjening som materialeproducenter, projektudviklere og ingeniørbranchen genererer i disse tider, informerer avisen.

Avisens undersøgelse viser, at hvor de tre største entreprenørselskaber har aktiviteter, der samlet ligger på et overskudsgrad på 0,5 %, har udviklingsbranchen aktiviteter der samlet ligger på 18,8 % i overskudsgrad.

Danmarks største entreprenørselskaber NCC Construction Danmark og MT Højgaard viser også i deres halvårsrapporter, at indtjeningen ikke har været i top i dette halvår, oplyser avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079