23948sdkhjf

Byggeri-direktør fratræder hos Orbicon

Efter tre år som ansvarlig for byggeaktiviteterne i Orbicon, er Bo Asplund fratrådt. Det sker efter gensidig overenskomst og som led i en organisationsændring.
Orbicon har besluttet at samle ledelsen af aktiviteterne inden for byggeri og miljø under den hidtidige miljødirektør, Marianne Madsen. Det skriver Estate Media.

Ændringen betyder, at byggeridirektør Bo Asplund fratræder. Bo Asplund kom til Orbicon i februar 2011 fra en stilling som direktør for byggeriprojekter i Norden hos i Johnson Controls.

Reorganiseringen af Orbicon medfører også, at informatikaktiviteterne udskilles i et selvstændigt forretningsområde. Virksomheden er derfor i gang med at finde en direktør for området, der får som primær opgave at internationalisere Orbicons informatikløsninger.

- Omorganiseringen sker i en periode i virksomheden, hvor vi oplever betydelig vækst i ordretilgangen for byggeområdet, vækst i medarbejderantal og fokus på styrkelse af markedspositionen gennem mulige akkvisitioner, siger administrerende direktør Jesper Nybo Andersen til Estate Media.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109