23948sdkhjf

Fald i indtjeningen hos NCC Construction

NCC Construction Danmark har oplevet stor ordreindgang og omsætning, men faldende indtjening i året første halvår. Bl.a. leveranceproblemer og prisstigninger har forårsaget den lave indtjening.
NCC’s danske bygge-, bolig- og anlægsaktiviteter, samlet i NCC Construction Danmark, havde i første halvår vækst i ordreindgang og omsætning, men fald i indtjeningen.

Faldet i indtjeningen skyldes primært nedskrivninger på enkelte af de cirka 300 igangværende opgaver i perioden. Nedskrivningerne skyldes hovedsagligt prisstigninger og leveranceproblemer samt utilstrækkelig styring.

Ordreindgangen i første halvår udgjorde ca. 3,4 mio. kr., hvilket er en milliard kroner højere end samme periode i 2005. Forøgelsen skyldes først og fremmest egne boligprojekter.

Omsætningen i første halvår udgjorde ca. 2,6 mio. kr., hvilket er 200 mio. kr. højere end samme periode 2005.

Driftsresultatet i første halvår udgjorde 18 mio. kr., hvilket er 57 mio. kr. lavere end samme periode sidste år. Resultatet er præget af nedskrivninger på enkelte ud af de cirka 300 igangværende opgaver i perioden samt af gevinster ved projektudvikling og salg af grunde.

Kilde: Halvårsregnskab fra NCC Construction Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125