23948sdkhjf

Unipoint udvider ejerkredsen

Torben Lohse indtræder i ejerkredsen bag Herning-virksomheden UniPoint med speciale i sikkerhedsbelysning.
UniPoint A/S styrker sin organisation med Torben Lohse, der senest har været landechef i Danmark hos Bega Gantenbrink Leuchten KG.

- Torben Lohse kommer med en meget stor erfaring og viden fra branchen. Han får derfor det overordnede ansvar for salget i Danmark samt kontakt til kunder, rådgivere og andre samarbejdspartnere. Det gælder inden for sikkerhedsbelysning og det relativt nye produktområde talevarsling, siger medejer og administrerende direktør Jens Ove Hansen, der etablerede UniPoint i 1995.

Selskabet er 100 pct. danskejet, velkonsolideret og en af landets førende inden for sikkerhedsbelysning med speciale i kontraktmarkedet og store projekter. Aktuelt er firmaet blandt andet involveret i levering af et yderst avanceret sikkerhedsbelysningsanlæg til det nye universitetshospital i Skejby. Referencelisten tæller også byggerier som Field's, Fisketorvet, Operahuset, DFDS Terminalen i København og Jyske Bank Boxen.

Torben Lohses indtræden i ejerkredsen i UniPoint er sket den 1. februar, og han indgår sammen med administrerende direktør Jens Ove Hansen i den daglige ledelse og som medlem af selskabets bestyrelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078