23948sdkhjf

Reduceret halprojekt med klare ambitioner

Planer for en udvidelse af Ubberudhallen er reduceret fra 17 mio. kr. til 10 mio. kr. Idéen er dog stadig at skabe rammer om alle slags arrangementer i lokalområdet.
Det skriver Lokalavisen Nordvest.

En 300 m² udvidelse af Ubberudhallen vest for Odense skal skabe et nyt samlingssted for lokalområdet, som har mistet sit forsamlingshus. Det er kernen i en initiativgruppes planer, der er budgetteret til 9-10 mio. kr.

- Den bærende idé er at skabe et nyt samlingssted for lokalområdet. En kulturzone, der kan rumme alle slags arrangementer fra foredrag til fester og små gymnastikhold, siger Henning Jespersen fra initiativgruppen til Lokalavisen Nordvest.

Finansieringen ikke på plads endnu
Byggeriet, der skal danne rammen om det nye samlingssted, omfatter konkret en ny indgang, toiletter, køkken, café og kulturrum. Går alt efter planen kan tilbygningen være klar næste forår.

En tidligere plan, hvor skole og hal skulle bygges sammen, kostede i omegnen af 17 mio. kr. Det reviderede projekt, man nu arbejder med, ligger på godt 10 mio. kr.

Projektet afventer nu svar fra Odense Kommune om støtte på mere end de 2 mio. kr., kommunen allerede har tilkendegivet at ville bidrage med. Kommer den ekstra støtte i havn kan der opnås nye realkreditlån. Initiativgruppen rådet selv over 4,5 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.267