23948sdkhjf

Fynsk firma i vækst skifter navn

Roliba A/S er det nye navn på den fynske handels- og agenturvirksomhed, som hidtil har været kendt under navnet Twine & Rope, Brommann.
Twine & Rope, Brommann har med årene udviklet sig fra at være en producent af tovværk til en moderne import- og specialvirksomhed med et sortiment, der spænder vidt og bredt. Indehaverne, Tommy G. Christensen og Finn A. Jensen, har derfor besluttet at ændre virksomhedens navn til Roliba.

- Vores produktsortiment har udviklet sig meget og omfatter i dag langt mere, end vi kan lægge ind under navnet Twine & Rope, som på dansk betyder garn og reb. Det kan være svært at kommunikere, hvordan moderne LED gadebelysning hænger sammen med en garn- og rebvirksomhed med rødder tilbage i 1892. Med Roliba får vi et navn, som afspejler vores tre hovedforretningsområder. Navnet er således inspireret af begyndelsesbogstaverne i de engelske betegnelser Rope, Light og Building Articles, forklarer Tommy G. Christensen.

Roliba har over de seneste tre år mere end fordoblet medarbejderstaben, som i dag tæller 22. Det er blandt andet sket i kraft af opkøbet af Brommann ApS, og dermed fik virksomheden også tilført en række kendte brands; blandt andet belysning fra Steinel.

Virksomheden importerer og sælger i dag en bred vifte af produkter – lige fra tovværk, gavebånd, gummibånd, hobbymaskiner og håndværktøj til det mest moderne inden for LED sensorlamper til gade- og parkbelysning. Produkterne sælges via bl.a. el-grossister, trælasthandlere, papir- og kontorforsyninger samt emballagegrossister.

Samtidig med navneskiftet går der en ny hjemmeside i luften på roliba.dk. Om den siger salgs- og marketingchef Torben Krogh Thomsen:

- Med Roliba.dk får vi en platform og et udstillingsvindue, hvor både nye og nuværende kunder kan danne sig et overblik over vores produktsortiment, der i dag tæller mere end 10.000 artikelnumre. Om kort tid tilføjer vi desuden en web-shop til hjemmesiden, hvor eksisterende kunder via et password kan handle, ligesom vi etablerer et outlet med salg af produkter uden for vores faste sortiment.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095