23948sdkhjf

Rammerne på plads for ny skolebygning i Solrød

Solrød Byråd baner med vedtagelsen af en ny lokalplan vejen for en ny, cirka 1.600 m² stor bygning til Uglegårdsskolens indskoling.
Den 27. januar 2014 vedtog byrådet i Solrød så en lokalplan, der muliggør opførelse af det nye skoleafsnit ved Uglegårdsskolen på hjørnet af Vestre Grænsevej og Tingsryds Alle, endeligt

Den nye bygning skal damme ramme om integreret undervisning og fritid fra 0. – 3. klasse.Derfor skal bygningen indeholde alle de faciliteter, der er nødvendige for at tilbyde et fremtidssikret, pædagogisk uddannelsestilbud. Lokalplane giver mulighed for at en cirka 1.600 m² stor bygning i en etage til Uglegårdsskolens indskolings afsnit med mulighed for senere udvidelse.

Indskolingsafsnittet skal rumme i alt 10 klasser med 26 børn i hver klasse. Dertil kommer 30 personer som personale, primært pædagoger og lærere.

Arealet, hvor bygningen skal opføres, rummer i dag fire institutionsbygninger. Tre SFO’er og en vuggestue. Institutionerne er allerede nedlagt og bygningerne skal nedrives for at give plads for den nye indskolingsbygning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078