23948sdkhjf

Afsløring af vinderforslag til nyt kulturcenter i Hobro

Hvilket af de tre konkurrerende teams, der skal stå for omdannelsen af Hobro Træskibsværft til maritimt kulturcenter, afsløres den 21. februar.
Som led i det igangværende arbejde med at skabe større sammenhæng mellem by, havn og fjorden i Hobro skal etableres Maritimt Kulturcenter Mariagerfjord. Det nye kulturcenter skal etableres i Hobro Træskibsværft, et af landets ældste fungerede værfter af sin slags.

Læs mere: Nyt maritimt kulturcenter i Mariagerfjord.

Som led i en projektkonkurrence om udviklingen af centeret har tre teams siden oktober sidste år arbejdet med hvert deres bud.

De tre teams er:
• Transform i samarbejde med Erik Møller Arkitekter, Stokvad & Kerstens Rådgivende Ingeniører, Kristine Jensens Tegnestue og Cat Media
• E+N Arkitektur i samarbejde med Vibeke Rønnow Landskab, Kvorning Design & Kommunikation, Moe Rådgivende Ingeniører og restaureringsingeniør Keld Abrahamsen
• Cubo Arkitekter, Niras, Møller og Grønborg og Kollision

Læs mere: Tre hold er klar til konkurrencen om Maritimt Kulturcenter Mariagerfjord.

Ambitionen er, at det maritime kulturcenter skal give besøgende en enestående oplevelse af et autentisk træskibsværft ved den smukke Mariager Fjord. Kulturcentret skal rumme det arbejdende værft, en serie udstillinger om værftet og de traditionelle træskibshåndværk samt bedre faciliteter for de ansatte og brugerne, der bl.a. tæller ungdomsskolen og vikingeskibslauget.

Nu er der sat dat på, hvordan sløret løftes for, hvilket af de tre teams planer, der bliver ramme for udviklingen af det maritime kulturcenter. Det sker den 21. februar.

Projektet realiseres med støtte fra Realdania, Grøn Vækst, Det Obelske Familiefond og Mariagerfjord Kommune frem mod udgangen af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11