23948sdkhjf

Endnu et domicil rejser sig på Esbjerg havn

På Esbjerg havn har der netop været rejsegilde på sikkerhedsudstyrsproducenten Esvagts nye, cirka 2.000 m² store kontordomcil.
Torsdag sidste uge var der rejsegilde på byggeriet af Esvagts nye domcil på Esbjerg Havn. Firmaet investerer et pænt millionbeløb i byggeriet, der ventes færdigt i efteråret 2014. Det skriver lokalavisen.dk.

Placeret ved Dokhavnen får sikkerhedsudstyrfirmaets nye hovedsæde plads til cirka 70 medarbejdere samt væsentligt forbedrede værksteds- og lagerfaciliteter.

- Vi har ønsket at samle aktiviteterne på én adresse og samtidig skabe mere plads til den vækst, vi har oplevet og forventer fortsætter i de kommende år. Samtidig får vi en unik beliggenhed, fordi vores skifteskibe kan ligge til ved siden af vores landbaserede faciliteter og dermed skabe mulighed for større tilknytning mellem vores søfolk og den landbaserede organisation. Hertil kommer, at vores nuværende rammer i såvel administration samt værksteds- og lagerfaciliteter er et stykke fra det optimale omkring indretning. Så vi slår 3-4 fluer med ét smæk, forklarede Bjarne Poulsen, Chief Financiel Officer i Esvagt, sidste år om nybyggeriet.

Domicilet bliver på knap 2.000 m² mod de 850 m² administrationen har nu. Værksted og lagerbygningerne, som findes på grunden ved Dokhavnen i dag, skal renoveres, og det vil yderligere give 2.200 m² lager og værksted mod de 800 m², der er i dag.

Det er arkitekterne Arkitema, der vandt konkurrencen om at bygge det nye domicil. Ingeniør’ne er byggerådgiver på projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125