23948sdkhjf

Penge til konkurrence om stort OPP-udbud i Aarhus

Aarhus Byråd afsætter fem mio. kr. til en konkurrence om et OPP-udbud for en ny administrationsbygning til 900 medarbejdere i Gellerup.
Aarhus kommune har besluttet, at gennemføre et nyt administrationsbyggeri som del af Helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj. Her skal små 900 af kommunens medarbejdere have deres daglige gang, når bygning efter planen står færdig i 2017.

Projektet skal gennemføres som en OPP-aftale. Enten på et ejerlejlighedskoncept, hvor Aarhus Kommune selv finansierer og ejer sin andel, eller på en klassisk OPP, hvor Aarhus Kommune lejer de administrative arealer, mens de kommercielle aktiviteter, der indgår i huset, udbydes eller drives af OPP-partneren.

Byggeri til omkring 500 mio. kr.
På det nuværende stade er det vanskeligt at melde præcist ud, hvad byggeriet vil koste. Byggeudgiften afhænger af blandt andet arkitektonisk ambition, ønske om fleksibilitet samt energi- og bæredygtighedshensyn.

Det foreløbige overslag over mulige udgifter til den del af byggeriet, som skal huse de 900 kommunale medarbejdere, er opgjort til i alt 508 mio. kr.

Til at forberede og gennemføre en konkurrence om OPP-udbuddet for administrationsbygningen har byrådet netop bevilliget 5,0 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078