23948sdkhjf

Nyt PEplus-trykrør fra Wavin

Wavin lancerer nu sit nyudviklede PEplus-trykrør over for både installatører, grossister og forbrugere. Med PEplus gør Wavin sit samlede produktprogram endnu bredere...
Som navnet antyder er PEplus fremstillet af PolyEthylen, og det efterfølgende ord ”plus” betyder i denne sammenhæng at der er lagt en ekstra blå beskyttelseskappe uden på inderrøret, hvilket giver en effektiv og sikker installation og håndtering.

PEplus-røret indgår naturligt i Wavins samlede produktprogram, der dækker alt fra rør, over fittings og til brønde – og som altid matcher hinanden, når Wavin laver skræddersyede løsninger til kunderne på det professionelle marked.

PEplus-røret holder vand. Det er nemt at montere med både stuk- og elektrosvejsning. PE-materialet er ekstremt robust og sikrer forbrugerne rent drikkevand. Røret følger jordens sætning og bevægelser og sammen med de trækfaste samlinger øges levetiden på rørsystemet. Samtidig er røret sikret mod nedbrydning og tilmed lavet i et miljøvenligt materiale.

Wavin har også gearet hele sin salgs- og servicestyrke til at rulle PEplus-kampagnen ud. Lige nu sender Hammel-virksomheden en spændende direct mail ud til 300 danske vandværker, der skal åbne døren for en videre dialog og møder, som PEplus salgs-konsulenterne tager efterfølgende.

Hos Wavin er forventningerne store:

”Det kilder altid i maven at sende et nyt produkt på markedet. Vi har testet, analyseret og udviklet til mindste detalje, så vi er sikre på at PEplus rammer et behov på markedet. Som markedsleder har Wavin en særlig forpligtelse til at kunne tilbyde komplette produkter og løsninger – og det kan vi nu med PEplus-røret”, fortæller salgschef Troels Krogh fra Wavin.

Kilde: Wavin

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078