23948sdkhjf

MJ Eriksson vinder DNV-opgave til 200 millioner

Det er entreprenørkoncernen MJ Eriksson, der skal støbe fundament og kælder til den første tredjedel af DNV-Gødstrup - den hidtil største opgave på hospitalsbyggeriet.
- Den hidtil største opgave i byggeriet af DNV – Gødstrup, nemlig ramning af pæle til fundamentet og opførelsen af kælderen bliver sat i gang fra midten af februar. Der er blevet truffet aftale med entreprenøren MJ Eriksson som har vundet det store udbud, og skal udføre opgaven, siger Hospitalsdirektør Henning Vestergaard, Hospitalsenheden Vest.

Til opgaven i Gødstrup har MJ Eriksson valgt at alliere sig med enkelte nøje udvalgte underentreprenører til løsning af specifikke dele af opgaven, blandt andet udføres betonarbejdet af EMR Murer & Entreprenør.

- Vi kommer i alt til at have op imod 50 mand beskæftiget på pladsen. I starten, hvor der primært er tale om gravearbejde vil der kun gå 10 mand, men aktiviteterne øges allerede fra midt i maj og det kulminerer, når vi når sommerferien, og skal i gang med konstruktionen af kælderen, fortæller projektleder Ulla Pedersen fra MJ Eriksson.

200 millioner kan mærkes
Opgaven betyder et fortsat højt aktivitetsniveau hos virksomheden. Den endelige pris på opgaven ligger tæt på 200 mio. kr., og det er noget, der kan mærkes hos entreprenøren og samarbejdspartnerne:

- Selvfølgelig kan det mærkes, men det er i sig selv en vigtig anerkendelse at blive givet ansvaret for en så vigtig del af et så stort byggeri. Det er noget, som kommer til at reflektere positivt på virksomheden undervejs i projektet, og det vil være udviklende for vores kompetencer og netværk indenfor løsningen af den type opgaver. Det har meget stor værdi, siger Ulla Pedersen

- Vi er glade for, at vi har fundet en god og robust samarbejdspartner til denne del af det store byggeprojekt. Med dette delprojekt er vi jo pludselig i gang med fundamentet og kælderen til det, der om ganske få år vil være et hospital i verdensklasse. Det bliver virkelig spændende at samarbejde om, siger projektchef for DNV – Gødstrup, Michael Hyllegaard.

Byggepladsen er klar til at tage imod MJ Eriksson, der skal udføre fundament og kælder under 1. etape af DNV – Gødstrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11