23948sdkhjf

SBI-debatdag: Indbygget kvalitet

Der er lagt op til inspirerende diskussioner, når SBi slår dørene op til årets debatdag om arkitektonisk kvalitet i byggeriet. Tirsdag den 29. november 2005...
Tirsdag den 29. november 2005 kl. 9.30-18 på SBi, Dr. Neergaards Vej 15, 2970 Hørsholm.

Byggebranchen er hele tiden i bevægelse og udvikling, og byggeriets parter arbejder ud fra mange forskellige former for viden. Med ønsket om arkitektonisk kvalitet i byggeriet er der derfor behov for løbende at diskutere og præcisere, hvad begrebet arkitektonisk kvalitet i byggeriet og det byggede miljø indeholder. Først da kan der føres en konstruktiv dialog i alle byggefaser fra idé til afhjælpning af de sidste mangler.

Gennem indlæg fra forskere og praktikere belyser debatdagen en række aktuelle temaer i byggeriet. For at vise bredden i problemstillingerne samt lægge op til en fælles debat, vil temaerne blive behandlet ud fra forskellige vinkler.

Titlen Indbygget kvalitet understreger, at arkitektonisk kvalitet ikke blot er en luksusværdi, der tilføjes til allersidst, men derimod handler om byggeriet og det byggede miljø som helheder.

Arkitektonisk kvalitet, eller mangel på samme, er en altid nærværende relation mellem huse og brugere, mellem byer og de mennesker, der besøger, bor eller arbejder i dem.

Efter hvert indlæg er der diskussion mellem oplægsholder og salen.

Dagens hovedtaler er kunstneren Olafur Eliasson, der som afslutning på debatdagen vil tale om sit arbejde, der ligger på grænsefladen mellem arkitektur og kunst.

Foreløbigt program .

Kilde: SBI

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079