23948sdkhjf

Østjysk VVS-firma udvider ejerkredsen

Hymøller VVS tager konsekvensen af en stor og stabil kundetilgang og styrker ledelsen ved at udvide ejerkredsen med Søren Møller Josefsen.
Horsens-virksomheden, der startede op for mere end 25 år siden med den dengang nyuddannede installatør Jan Hymøller som eneindehaver, udvider nu ejerkredsen med Søren Møller Josefsen. Firmaet omdøbes derfor nu til Hymøller VVS ApS.

Søren Møller Josefsen indtrådte i firmaet den 1. februar 2014. Han er uddannet VVS-tekniker og VVS-installatør og har i en årrække været ansat i Brædstrup VVS-teknik.

Medarbejderstaben skal udvides
Omstruktureringen i Hymøller VVS sker på baggrund af den stadig stigende aktivitet firmaet oplever. Jan Hymøller glæder sig da også over den udvidede forretningsaktivitet, der gør det nødvendigt at styrke ledelsen, så firmaets ekspansion og kundeservice sikres.

- Med firmaets forøgede ledelses ressourcer er der planer om udvidelse af medarbejder staben, der som hidtil kan regne med en stabil arbejdsplads med store faglig udfordringer, lyder det fra de to ejere.

Jan Hymøller startede oprindeligt firmaet som oliefyrs installatør med neddroslede den del af virksomheden , da han som ganske ung uddannede sig til VVS installatør. Siden har kundekredsen og arbejdets kompleksitet udviklet sig meget. Oliefyr og gas anlæg erstattes i disse år ofte af fjernvarme der efterhånden er blevet den billigste varmekilde. Hymøller VVS har i de seneste år haft store opgaver sammen med fjernvarme centralerne.

Hymøller VVS samarbejder med mange offentlige og private firma kunder i Horsens, Vejle, Århus samt Kolding og Fredericia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109