23948sdkhjf

Furhoffs Rostfria starter salgsafdeling i Danmark

AB Furhoffs Rostfria er grundlagt i 1899 og har siden 1920 specialiseret sig i at fremstille produkter af rustfrit stål. Furhoffs fremstiller VVS produkter udviklet efter eget koncept, og har tillige en omfattende...
Fabrikken og hovedkontoret hvor al udvikling og produktion finder sted, er beliggende i den Svenske by Skövde, cirka 150 kilometer øst for Gøteborg. Til at opbygge og varetage Furhoffs interesser på det Danske marked, er Kim Rasmussen blevet ansat som markedsansvarlig chef.

Furhoffs vil i Danmark markedsføre standardiserede og kundetilpassede gulvafløb. Hvis man kan tale om fleksible standardprodukter med korte leveringstider, så er det dét Furhoffs er god til. Produkterne henvender sig frem for alt til industribyggeri, storkøkkener, sygehuse og laboratorier, et anvendelsesområde hvor Furhoffs har stor erfaring og kompetence.

Produkterne er grundlæggende modulopbyggede, og kan derfor hurtigt leveres skræddersyet efter mål og ønsker, hvad enten det drejer sig om kapacitet, dimensioner, belastningsklasser eller forskellige gulvtyper. Som en nyhed findes der også et sortiment af gulvafløb som er udviklet til områder med ekstremt høje krav til hygiejne.

Produkterne markedsføres under varemærket FURO. Samtlige FURO gulvafløb og gulvbrønde er VA-godkendte og opfylder kravene i Europanormen DS EN 1253. Udover gulvafløb markedsfører Furhoffs et sortiment indenfor vaskerender og urinal løsninger.

Kendetegnet for alle produkterne fra Furhoffs Rostfria er, høj kvalitet og stor leveringspræcision.

Kilde: AB Furhoffs Rostfria


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062