23948sdkhjf

Ja til konkurrenceprogram for CBS-udvidelse

Copenhagen Business School, CBS, vil udvide på Frederiksberg og derfor er igangsat en projektkonkurrence. By- og Miljøudvalget i Frederiksberg har nu godkendt konkurrenceprogrammet.
I juni 2013 indgik Frederiksberg Kommune i et partnerskab med Realdania, Metroselskabet og CBS om en udvikling af CBS’ Solbjerg Campus og området omkring Fasanvej Station. Partnerskabet udskrev en projektkonkurrence, hvor seks teams inviteres til deltagelse efter en forudgående prækvalifikation.

Læs mere: CBS klar med storstilet arkitektkonkurrence.

By- og Miljøudvalget i Frederiksberg Kommune har nu godkendt program for projektkonkurrence for byudvikling ved Fasanvej Station/CBS, da det i udvalget vurdering sikres, at vandtårnet inddrages aktivt, og at der indtænkes begrønning og blå elementer i forbindelse med klimatilpasningerne.

Vinder af 2. fase udpeges i efteråret 2014
Projektkonkurrencens formål er at udvikle "verdens bedste" byintegrerede campus på Frederiksberg. Målet er få udviklet et særligt koncept, der kan vise, hvordan man kan integrere campusområder endnu bedre i tætte bymidter. Konceptet skal omsættes i en konkret masterplan for den videre udvikling af området.

Læs mere: Nyt campus til CBS.

Projektkonkurrencen er en to-faset konkurrence. I den første fase udvikles et koncept, der i form af en strukturplan omsættes til konkurrenceområdet. I konkurrencens anden fase skal konceptet konkretiseres i en masterplan for Solbjerg Campus. Efter konkurrencens anden fase, der forventes afsluttet i efteråret 2014, udpeges den endelige vidner af konkurrencen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125