23948sdkhjf

Friis & Moltke vinder konkurrence om Lundskolen

Friis & Moltke har i samarbejde med Pihl & Søn og Hundsbæk & Henriksen vundet konkurrencen om udbygning af Lundskolen i Horsens...
Friis & Moltke har i samarbejde med Pihl & Søn og Hundsbæk & Henriksen vundet konkurrencen om udbygning af Lundskolen i Horsens.

Forslagets ambition er at skabe en række inspirerende og varierede rumforløb, der samler skolens anlæg og bibringer den rumtyper og -størrelser, der både i areal og volumen adskiller sig fra, hvad skolen råder over i dag.

Lundskolens nye udbygning skal rumme helhedsskole, mellemtrin, pædagogisk servicecenter, musik, administration og personalefaciliteter. Nybygningen andrager ialt ca. 2700 m².

Uddrag fra dommerbetænkningen:

"...Forslaget er klart og enkelt og rummer mange velovervejede og overbevisende løsninger, der følger op på, og endog videreudvikler de intentioner der er beskrevet i byggeprogrammet . Forslaget er godt illustreret og velbeskrevet og giver skolen et overbevisende løft hvad angår rumlig oplevelse, fleksibilitet og funktionalitet. Forslaget inviteter herudover gennem sin variation til en differentiering af undervisningen, hvor den daglige undervisning let tilrettelægges og gennemføres i større eller mindre grupper."

Kilde: Friis & Moltke

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094