23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
AKF Holding
Bo Weibull er ny projektudviklingschef i AKF Holding og får ansvaret for ejendomsudvikling og porteføljepleje af AKF koncernens investeringsejendomme. (Kilde: Estate Media)

Arkitema
Dorthe Keis, Niels Christoffersen, Glenn Elmbæk og Ola Göransson er indtrådt i partnerkredsen, som dermed udvides fra otte til 12.

Læs også: Arkitema udvider ejerkredsen

Blikas A/S
Ejerkredsen bag VVS-firmaet Blikas A/S i Aalborg har solgt virksomheden til Jan Lisberg og Peter Mogensen. Peter Mogensen tegner selskabet som direktør, mens Jan Lisberg har det daglige ansvar for produktionen.

Læs også: Nye folk i spidsen for Blikas Aalborg

Dansk Tunnel Forening (DFTU)
Kim Smedegaard Andersen er ny forand for DFTU. Han afløser Søren Degn Eskesen, der har ønsket at træde tilbage, men fortsætter som almindelig bestyrelsesmedlem (kilde: Børsen).

FLSmidth
Eric Thomas Poupier er ansat i en nyoprettet stilling som koncerndirektør, Business Development.

GG Construction A/S
René Veggerby Hansen har overtaget direktionsposten fra Helge Munkholt (kilde: BIQ.dk).

GG Construction beskæftiger sig med vej- og vandbygningsmaterialer. Hovedprodukter er SuperCor, ståltunneler og geosyntheter.

Green Solutions Consultings ApS
Peter Tørsløv er fratrådt som direktør, hvorefter Henrik Vig er tiltrådt på posten (kilde: BIQ.dk).

HHM A/S
Hillerød-entreprenøren har overtaget Sejer Meldgaard A/S. Sejer Meldgaard, stifter og indehaver af Sejer Meldgaard A/S, fortsætter under det nye ejerskab, hvor Thomas Meldgaard tiltræder som afdelingsleder for omkring 40 medarbejdere.

Læs også: HHM overtager Sejer Meldgaard

Ingeniør'ne A/S
Partner Finn Moe Bojsen er fritstillet som direktør for virksomheden. Ny direktør i Ingeniør’ne er partner John Andresen.

Læs også: Avis: Ingeniør'ne fritstiller direktøren

Monberg & Thorsen A/S
Jørgen Enegaard Nicolajsen er fratrådt som adm. direktør, hvorefter Henriette Holmgreen Thorsen er tiltrådt på posten (kilde: BIQ.dk).

Novoferm Danmark ApS
Jesper Pedersen er fratrådt direktionen, hvorefter Anders Majland Jensen er tiltrådt (kilde: BIQ.dk).

Novoferm Danmark ApS er en del af Novoferm Group, som er leverandør af døre, porte og logistiksystemer.

Stark
Lars Hansen, administrerende direktør siden 2004, er fratrådt sin stilling. Indtil en permanent afløser er fundet, besættes posten af Ole Mikael Jensen, der er koncerndirektør i moderselskabet DT Group.

Læs også: Starks administrerende direktør fratræder

STB Byg A/S
Medejer Henrik Nielsen stopper som direktør. Virksomheden kører videre med de to øvrige ejere, adm. direktør Jens Winther og direktør Jan Olesen, i spidsen.

Læs også: Direktør stopper i STB Byg

Sydsjællands Diamantboring
Nordsjællands Diamantboring stifter nyt selskab, Sydsjællands Diamantboring, der får Kurt B. Nielsen – tidligere ansvarlig for boreafdelingen ved Nordsjællands Diamantboring.

Læs også: Nordsjællands Diamantboring stifter nyt selskab
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094