23948sdkhjf

Endnu et halprojekt i Favrskov

Ved Hadsten Hallen skal opføres en ny idrætshal, og Favrskov Kommune indleder nu prækvalifikation af totalrådgiver til projektet.
I juni 2013 afsatte Favrskov byråd 38 mio. kr. til halprojekter i Søften, Hammel og Hadsten. De 15 mio. kr. var øremærket en ny idrætshal ved Hadsten Hallen.

Hadsten hallen, som er opført i 1972, ligger i forbindelse med Hadsten Skole, og er en traditionel 20 x 40 hal med tilhørende cafeteria, mødelokale, omklædningsfaciliteter og depotrum.

Favrskov Kommune rykker nu projektet i Hadsten videre og udbyder totalrådgivning på bygning af den nye idrætshal. Rådgivningen omfatter totalrådgivning på etablering af en idrætshal samt andre faciliteter til kultur- og idrætsaktiviteter. På Hadsten Skole er der to gymnastiksale, som skal tænkes ind i projektet, og opgaven omfatter også modernisering og renovering af den eksisterende hal. Endelig ønskes en skitsering af, hvor en eventuelt fremtidig svømmehal kunne placeres, herunder overslag på anlægs- og driftsøkonomi.

DGI er i gang med at udarbejde en behovs- og driftsanalyse, der vil være en del af grundlaget for den videre drøftelse af forslag til placering, udformning og drift af den nye hal. Analysen forventes at være færdig medio januar 2014.

Håndværkerudgifterne på projektet beløber sig til 16,8 mio. kr.

Bygherren forventer at prækvalificere fem aktører.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 16. januar 2014.

Læs mere unde Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094