23948sdkhjf

Kirke vil bruge lokale håndværkere

Lokale håndværkere skal spørges om at give et tilbud, når en aktuel renoveringsopgave skal løses, hvis det står til Provstiudvalget i Brønderslev.
Hvert fjerde år er provstiudvalget rundt og syne Folkekirkens bygninger i Brønderslev Provsti med henblik på forbedringer, renovering og udbygninger. I den forbindelse bliver menighedsrådene også spurgt hvilke tanker og ønsker de har til forbedring af de fysiske rammer omkring det kirkelige liv i netop deres sogne. Det er mange millioner, som skal i omløb de kommende år og det er Provstiudvalget, som har til opgave at prioritere projekterne.

For at bakke op om lokalområdet har Provstiudvalget besluttet at opfordre menighedsrådene til at være opmærksomme på, at lokale håndværkere skal spørges om at give et tilbud når en aktuel renoveringsopgave skal løses. Det skriver broenderslevprovsti.dk.

- Det er vigtigt at kirken er lokal forankret og det er naturligt at der anvendes lokale håndværkere. Men det det skal naturligvis være konkurrencedygtigt, for vi skal jo som kirke også have mest muligt for pengene, udtaler Anders Hummelmose, formand for provstiudvalget, og fortsætter:

- Og da det er menighedsrådene der indhenter tilbud og bestemmer hos hvem, kan vi som provstiudvalg kun opfordre til at man også beder lokale håndværkere om tilbud, og det er også normal praksis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125