23948sdkhjf

Direktør stopper i STB Byg

Henrik Nielsen ønsker at koncentrere sig om bestyrelsesarbejde og virksomhedsrådgivning. Virksomheden kører videre med de to nuværende ejere, adm. direktør Jens Winther og direktør Jan Olesen, i spidsen.
Henrik Nielsen har pr. 1. januar 2014 besluttet at stoppe som direktør i STB Byg for at få mere tid til at dyrke sin store interesse for bestyrelsesarbejde og virksomhedsrådgivning. Han har for nylig tilføjet en bestyrelsesuddannelse til cv’et og ønsker nu at bringe sine mange års erfaring fra alle grene af entreprenørbranchen i spil i helt nye sammenhænge.

STB Byg har forberedt sig på det ændrede ejerskab gennem længere tid. Ledergruppen har sat retningen for de kommende tre år med en klar målsætning om, at organisationen ved udgangen af perioden er gearet til at kunne håndtere en profitabel omsætning på 500 mio. kroner.

- Vi er meget opmærksomme på, at succesraten for implementeringen af strategiplanen er helt afhængig af, at medarbejderne informeres og involveres gennem hele forløbet. Retningen er sat, og organisationen er klar over, at det er hårdt arbejde, der skal bringe STB i mål. Derfor er ledergruppen samt alle dygtige medarbejder dybt involverede i processen, som kommer til at fylde meget i virksomheden de næste tre år, siger direktør Jan Olesen.

Jan Olesen har siden 1986 været en del af STB Byg, der blev stiftet af hans far i 1956. Den nu forhenværende direktør Henrik Nielsen blev medejer i 2004, mens administrerende direktør Jens Winther blev en del af ejerkredsen i 2011.

Trods finanskrisen har STB Byg udviklet sig til en velkonsolideret og flersidet bygge- og entreprenør-virksomhed med over 100 ansatte og en trecifret millionomsætning. Med en ordrebeholdning svarende til mere end et års omsætning har virksomheden skabt et solidt fundament for de kommende års udvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094