23948sdkhjf

Hal med højteknologi indviet i Aalborg

En ny idrætshal ved Gigantium i Aalborg blev indviet søndag den 5. januar 2014. NCC har opført den 3.000 m² store hal, som med masser af indbygget teknologi er et helt idrætslaboratorium.
Aalborg Kommune og klubben Aalborg Atletik & Motion fejrede i går den 5. januar indvielsen af en ny atletikhal ved idræt- og kulturcentret Gigantium i Aalborg.

Med blandt andet indbyggede kraftmålere i gulvet er hallen et helt idrætslaboratorium. Det sportsteknologiske laboratorium ved Institut for Medicin og Sundhedsteknologi i Aalborg har været involveret i indretning af måleredskaberne, som er placeret hvor løbere, længdespringere, trespringere, højdespringere og stangspringere kommer til at foretage de afgørende bevægelser. Målerne skal her være med til at hjælpe idrætsudøverne i hallen til bedre præstationer uden skader.

3.000 m² nye muligheder
Atletikhallen er opført af NCC Construction i samarbejde med arkitektfirmaet Kjaer og Richter og ingeniørfirmaet Niras.

Læs mere: Første spadestik til NCC-projekt i Aalborg.

Byggeriet omfatter 3.000 m², hvor selve atletikhallen fylder 1.900 m². Atletikhallen kommer til at rumme seks løbebaner af 60 meter, samt faciliteter til kuglestød, højdespring, længdespring, trespring og stangspring. Hertil kommer styrke og motionsrum, omklædningsrum og mødelokaler. Indretningen er fleksibel, så lokalerne kan bruges til mange forskellige formål.

Det samlede projekt har en pris på 20,5 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094