23948sdkhjf

Store Kro vil udvide til 100 værelser

Med en ny lokalplan vil politikerne i Fredensborg Kommune give Store Kro i Fredensborg mulighed for at bygge til, for dermed at sikre hoteldrift og plads til konferencer.
Trods en historie har Store Kro i Fredensborg ikke været i drift siden 2011. De historiske bygninger er efter mange års slid og utilstrækkelig vedligeholdelse forfaldne og nedslidte. En ny lokalplan, udarbejdet efter henvendelse fra kroens nyværende ejere, skal dog rette op på problemet ved at give mulighed for at udvide driften.

Krobebyggelsen består i dag af en hovedbygning – Store Kro - med tilhørende tilbygninger, samt hotel anneks i Rejsestalden, der er beliggende på den modsatte side af Slotsgade. Her findes 22 værelser i hovedbygningen, 11 værelser opført i tilbygning fra 1980, og nogle utidssvarende værelser i Rejsestalden.

Udvidelsen, som lokalplanen skal muliggøre, indebærer nybyggeri, så hotelvirksomheden på stedet kan udgøre cirka 100 værelser samt tilhørende restaurant og lokaler til selskaber, konferencer mm. Det fremgår af det lokalplanforslag, som er i høring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141