23948sdkhjf

Scanglas åbner ny afdeling i Odense

Den 1. januar åbner glasproducenten Scanglas A/S ny salgsafdeling på Stenhuggervej i Odense. Herfra vil fire medarbejdere servicere hele Fyn.
Scanglas styrker sin position på markedet og åbner pr. 1. januar 2014 ny salgsafdeling på Stenhuggervej 8 i Odense. Fra årsskiftet vil Scanglas således være repræsenteret i Danmarks fem største byer: København, Odense, Esbjerg, Aarhus og Aalborg.

- Vi er overbeviste om, at Odense i årene fremover byder på en spændende udvikling, som vi ønsker at være en del af sammen med nuværende og nye kunder, udtaler salgsdirektør i Scanglas, Jesper Haulund.

Den direkte årsag til åbningen af den nye salgafdeling i Odense er den stigende efterspørgsel, Scanglas oplever.

Lukker to afdelinger
På Stenhuggervej vil Scanglas være repræsenteret med fire medarbejdere, hvorfra de vil servicere hele Fyn. På adressen vil der udover et lager være showroom, hvor alle er velkomne i udstillingen af termoruder, facade- og interiørglas.

Udover den nye afdeling i Odense tilføres også flere salgsressourcer til afdelingerne i København, Aarhus og Esbjerg. Til gengæld lukker firmaet to mindre afdelinger i Slagelse og i Herning.

- Konkret mander vi op med en ekstra ekstern sælger i vores Salgsafdeling Sjælland i Hvidovre, hvor også to medarbejdere - en ekstern og en intern sælger - fra vores Slagelseafdeling bliver tilknyttet. I Slagelse har vi taget afsked med en medarbejder, forklarer Jesper Haulund og fortsætter:

- I det midtjyske mander vi op med en ekstern sælger og har måtte sige farvel til en intern medarbejder. To øvrige eksterne sælgere tilknyttes vores Salgsafdeling Syd- og Midtjylland og Fyn i Esbjerg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094