23948sdkhjf

Dansk Halbyggeri tager over efter Jönsson

Ansvaret for opførelsen af et nyt idrætscenter i Humlebæk er overdraget til Dansk Halbyggeri A/S efter Jönssons konkurs.
I slutningen af oktober offentliggjorde Fredensborg Kommune Jönsson A/S som vinder af konkurrencen om et nyt idrætscenter til 40,8 mio. kr. i Humlebæk.

Konkursen i Engsø Gruppen betød imidlertid, at Jönsson ikke var i stand til at stille den krævede garanti, og selskabet gik som bekendt selv konkurs efterfølgende.

Med byrådets godkendelse af Dansk Halbyggeri som ny entreprenør sikrer Fredensborg Kommune, at den oprindelige tidsplan og økonomi i projektet overholdes. Den nye entreprenør overtager således det færdige vinderprojekt for idrætscenteret og forpligter sig til at følge de allerede vedtagne planer for opførelsen.

- Jeg er tilfreds med, at vi kan fortsætte projektet med idrætscenteret uden forsinkelse. Dansk Halbyggeri var allerede med i kapløbet om at vinde konkurrencen her i efteråret, og de kender derfor allerede til de lokale forhold og betingelser og præmisser, der følger med opgaven. Borgerne i kommunen kan stadig glæde sig til, at vi til næste år kan begynde byggeriet af et smukt og tiltrængt idrætscenter i Humlebæk, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Vinderprojektet er tegnet af BBP Arkitekter og Niras og indeholder en bevægelseshal, en multihal og en springhal, der kan slås sammen eller adskilles med mobile vægge. Derudover indeholder vinderprojektet et motionslokale, tre tennisbaner og et fællesområde, der binder idræts- og motionsfaciliteterne i centret sammen. Fra fællesområdet er der udsigt til en dejlig gårdhave. Gårdhaven har fine opholds- og aktivitetsmuligheder og vender ud mod det smukke landskab. Der etableres solceller på taget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156